Dziękujemy za piknik

W imieniu całej społeczności IPO-W serdecznie dziękujemy wszystkim, którzy pomogli nam w jakikolwiek sposób w przygotowaniu i przeprowadzeniu Pikniku Rodzinnego. Jesteśmy niezmiernie wdzięczni za każdy rodzaj pomocy i liczymy na tak doskonałą współpracę w przyszłym roku!

Szczególnie pragniemy podziękować wszystkim czynnym uczestnikom imprezy, w tym Straży Miejskie, żonglerom, grupie chemików, Policji, Straży Pożarnej oraz pięknie śpiewającym dziewczynom za aktywne uczestnictwo i urozmaicenie Pikniku, za wspaniałą atmosferę, za sympatyczną i skuteczną pomoc, za współodpowiedzialność i wiarę w nasze umiejętności. Państwa udział i udzielona pomoc, pozwala optymistycznie widzieć możliwości tego pięknego spotkania.

Wielkie słowa podziękowania kierujemy również do właścicieli i pracowników wielu podmiotów gospodarczych, którzy bezinteresownie pomogli nam w organizacji pikniku.

Dziękujemy również pracownikom IPO-W, którzy poświęcili swój czas na przygotowanie imprezy, a potem dbali o to, by wszystko odbyło się na jak najwyższym poziomie.

W sposób szczególny dziękujemy Państwu, mieszkańcom regionu oraz rodzinom, którzy swoją liczną obecnością, daliście nam największą satysfakcję i przekonanie, że warto dla Was poświęcać czas i wysiłek.

Zapraszamy do obejrzenia zdjęć z tego wydarzenia

Ten wpis umieszczono w kategorii Aktualności.
  • My na Facebooku

• Galeria